Weekly Menu Archive

Café Savoy #023: 🌞🌈🍓 Asparagus Dreams & Spring Magic!

Cremige Spargelcremesuppe in weißer Schale, garniert mit frischem Schnittlauch (Serviervorschlag)

Café Savoy Weekly Menu
from May 1, 2025

  • Asparagus Cream Soup 6,90 €

    A/G

  • White Asparagus with Bell Pepper Vinaigrette 14,50 €

    Ham and Boiled Egg · C

  • Fusilli with Smoked Salmon in Green Asparagus Cream 16,80 €

    A/C/G/D

  • Asparagus Gröstl 15,20 €

    Vegan

  • Asparagus Panna Cotta with Strawberry Compote 6,90 €

    G

  • Viennese Iced Coffee 8,20 €

    G

  • Uhudler 5,30 €

    dry / semi-dry · 1/8 l

  • Uhudler Frizzante 33,40 €

    0,75 l

  • Uhudler Liqueur 3,90 €

    2 cl

Servus!

Yours truly, Bobby 💋

Weekly Menu Archive

Nahaufnahme von Spaghetti Frutti di Mare mit Garnelen, Muscheln, Basilikum und geriebenem Käse, angerichtet auf einem weißen Teller. (Serviervorschlag)

Café Savoy #023: 🌞🌈🍓 Asparagus Dreams & Spring Magic!

Asparagus Cream Soup · A/G · €6.90
White Asparagus with Bell Pepper Vinaigrette, Ham and Boiled Egg · C · €14.50
Fusilli with Smoked Salmon in Green Asparagus Cream · A/C/G/D · €16.80
Asparagus Gröstl (Vegan) · €15.20
Asparagus Panna Cotta with Strawberry Compote · G · €6.90
I’m Back: Viennese Iced Coffee · G · €8.20

Uhudler Specialties
Uhudler (Dry / Semi-Dry) · 1/8 l · €5.30
Uhudler Frizzante · 0.75 l · €33.40
Uhudler Liqueur · 2 cl · €3.90

Read more »
Nahaufnahme von Spaghetti Frutti di Mare mit Garnelen, Muscheln, Basilikum und geriebenem Käse, angerichtet auf einem weißen Teller. (Serviervorschlag)

Café Savoy #022 : 🌿🥚🍫 Plaisirs de Pâques avec Ail des Ours, Chocolat & Beaucoup d’Amour !

Wild Garlic Soup · G · €6.50
Wild Garlic Risotto with Prawns · B/G · €14.70
Pork Loin with Wild Garlic Potato Purée · A/G · €16.50
Fennel-Orange Low Carb Salad · €11.20
Chocolate Tart with Vanilla Ice Cream and Berry Compote · A/C/G · €6.90
Viennese Iced Coffee · G · €8.20
Uhudler Specialties
Uhudler (dry / semi-dry) · 1/8 l · €5.30
Uhudler Frizzante · 0.75 l · €33.40
Uhudler Liqueur · 2 cl · €3.90

Read more »
Nahaufnahme von Spaghetti Frutti di Mare mit Garnelen, Muscheln, Basilikum und geriebenem Käse, angerichtet auf einem weißen Teller. (Serviervorschlag)

Café Savoy #021: 🧄🌿🍨 Wild Garlic, Mousse & Springtime Smooches!

“Wild Garlic Soup · G · €6.50
Gnocchi with Wild Garlic Pesto and Slices of Salmon (not smoked) · A/C/D · €13.90
Wild Garlic Dumplings in Mushroom Sauce · A/C/G · €12.10
Wild Garlic Strudel with Feta and Arugula Salad · A/C/G · €12.60
Cappuccino Mousse »Mocha and White Chocolate« · C/G · €6.30
Spring Special
Viennese Iced Coffee · G · €8.20”

Read more »
Nahaufnahme von Spaghetti Frutti di Mare mit Garnelen, Muscheln, Basilikum und geriebenem Käse, angerichtet auf einem weißen Teller. (Serviervorschlag)

Café Savoy #019: 🎭🐟🍷 New Menu Starting on Ash Wednesday!

Fish Soup · 7,10 €
Trio of Herring Salad with Bread Rolls · 16,70 €
Sea Bass Fillet with Stir-Fried Vegetables · 16,50 €
Spaghetti Frutti di Mare · 13,50 €
Semolina Flammerie · 6,30 €
Uhudler Dry/Semi-Dry (1/8l) · 5,30 €
Uhudler Frizzante (0.75l) · 33,40 €
Uhudler Liqueur (2cl) · 3,90 €

Read more »
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner